Koljaknyten med citron, dill & räkor



Förenklat recept på koljaknytena:

(4 pers: ca 700-800 gr fiskfileér)

Lägg fisken (tinad) på ett ark folie och salta rikligt och peppra
(gärna med citronpeppar). 

Häll på lite rapsolja.

Halvera lite körsbärstomater och lägg på.

Skiva lite purjolök eller rödlök fint och lägg runt omkring.

Pressa lite citron över fisken.

Lägg sen på rikligt med dill och några smörklickar.

Vik in alla kanter så att inte saften läcker ut.

Lägg foliepaketet på en ugnsform.

In i 225 grader varm ugn i 15-18 min.

Serveras med kokt potatis och någon god kall romsås. (creme fraiche+rom+citronsaft+rödlök)



Smakar jättegott!





Kärlek C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
onpaste="return false"
Trackback
RSS 2.0