Kycklingsatay med jordnötssås, jasminris, ananas & sweetchiligurka

Detta lagades till middag idag:



Kycklingsatay med jordnötssås & jasminris
4 port


  • Kycklinginnerfileér 700 gr (fryst)
  • 1 tsk curry
  • Salt & peppar
  • 2 msk smör eller olja
  • Jordnötssås (blue dragon eller mrs cheng) färdig i burk
  • 4 dl jasminris/8 dl vatten
  • Gurka (skivad med osthyvel)
  • 2 msk sweetchilisås
  • 2 msk vatten

  1. Tina upp kycklingen
  2. Skölj riset och koka det sen enligt anvisningarna på paketet.
  3. Fräs smör/olja i en stekpanna på mellanvärme. Lägg ner kycklingen och krydda med salt, peppar och curry. Den är färdig efter ca. 10-15 min. Skär kycklingen i två delar och kolla så den inte är rosa inuti.
  4. Värm på såsen i en kastrull eller i micron. Vill man ha den mildare kan man blanda i lite kokosmjölk eller grädde.
  5. Skiva gurkan och lägg den i en skål med sweetchilisås och vatten blandat.  Smaklig middag!

Kärlek C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
onpaste="return false"
Trackback
RSS 2.0