Ört & ost-gratinerad kycklingfilé med potatisgratäng, morötter & kantarellsås



En riktikt god söndagsmiddag blev det!
Irini frestade mig med sin kantarellsås hon gjorde i lördags. Tack gumman!

Ört & ost-gratinerad kycklingfilé:
4 pers

  • Kycklingfilé (färsk) ca. 800-900 gr
  • 2 msk olja eller lite smör & rapsolja för formen
  • Italienska örter (Findus,fryst)  Bladpersilja, Oregano & Salvia
  • 1 påse riven ost ( tex-mex)
  • Salt & Peppar
  • Lite grillkrydda


Lägg filéerna i en smord ugnssäker form och krydda filéerna med grillkrydda,
salt & peppar och strö på de frysta italienska örterna.
Strö över den rivna osten och in i ugnen i mitten på ugnen
225 grader i ca. 20-25 min.
Servera potatisgratäng eller ris och en god sallad till.
Kanske en god kantarellsås till som vi gjorde. Mumma!


Kärlek C.


Kommentarer
Postat av: Tess

smakat,check;-)

2009-09-29 @ 13:06:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
onpaste="return false"
Trackback
RSS 2.0